Trabucuri Baklava

Trabucuri Baklava
Trabucuri reteta Baklava ar putea satisface pofta de Est middl în jurul valorii de 2 ore și 10 minute. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 273 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sirop, produse de patiserie phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bourekakia (trabucuri din baclava), Trabucuri Turcești, și Phyllo Trabucuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face siropul: într-o cratiță medie la foc mediu, combinați toate ingredientele, aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 până la 30 de minute. Se lasă deoparte să se răcească, apoi se strecoară într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru a face umplutura: într-un castron curat, adăugați albusul de ou și bateți cu un mixer de mână până la grosime, aproximativ 5 până la 6 minute. Într-un castron mediu, combinați nucile, nucile pecan, zahărul brun și cuișoarele. Îndoiți ușor albusurile și 3/4 cană de sirop, până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Scoateți phyllo-ul din pachet, având grijă să îl păstrați acoperit și răcit. Scoateți 1 foaie și puneți-o pe o suprafață de lucru. Periați ușor cu unt și pliați în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
2
Adăugați aproximativ 1/4 cană de umplutură, spre jumătatea inferioară a patiseriei și pliați peste capătul lung.
3
Rotiți-vă, învelindu-vă în capete în timp ce vă rostogoliți. Așezați pe o foaie de copt căptușită cu pergament și ungeți cu unt. Repetați până când toate trabucurile sunt asamblate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 35 de minute, ținând cont de ele, astfel încât să nu se rumenească prea repede.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească 2 minute. Pe o suprafață de lucru curată, tăiați baclava în jumătate pe diagonală și transferați-o într-o tavă sau platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Stropiți cu siropul rămas, presărați cu migdale sfărâmate și praf cu zahăr pudră. Poate fi servit cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista