Torturi blini de Caviar și somon
Reteta Caviar și somon Blini Tortes ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 6,96 USD pe porție. Un amestec de ou, sare, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Blini De Hrișcă Cu Somon Afumat, Creme Fraiche Și Caviar, Blini de cartofi cu Caviar, și Caviar de linte Beluga pe Blini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună toate ingredientele și un vârf de sare.
Bateți împreună ingredientele uscate într-un castron.
Adăugați lapte și gălbenuș și bateți până se omogenizează. 3Beat albus de ou cu un tel curat într-un alt castron până când acesta deține doar vârfuri moi. Îndoiți în aluat împreună cu 2 linguri de unt topit.
Periați o tigaie antiaderentă de 12 inci cu puțin unt topit rămas, apoi încălziți la foc mediu până când este fierbinte. Lucrând în loturi de 6 sau 7, aruncați 1 lingură de aluat pe clătită în tigaie și gătiți până când bulele apar pe suprafață și partea inferioară sunt aurii, 45 de secunde până la 1 minut. Întoarceți și gătiți încă 1 minut.
Ungeți blini pe ambele părți cu o parte din untul topit rămas, apoi transferați-l pe o farfurie și păstrați-l cald, acoperit cu folie.
Ungeți tigaia cu unt între loturi.
Drapați somonul afumat pe 6 blini și acoperiți cu salată de ouă. Puneți caviarul pe încă 6 blini, apoi stivați pe blini cu salată de ou.
Salata de ouă poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei rece înainte de utilizare.