Tortellini în bulion de parmezan

Tortellini în bulion de parmezan

Instrucțiuni

1
Combinați coaja, bulionul, usturoiul, pătrunjelul și uleiul într-o oală de 3 litri, apoi fierbeți ușor, parțial acoperit, 30 de minute. Aruncați pătrunjelul și coaja și condimentați bulionul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați tortellini și fierbeți, parțial acoperit, până la al dente, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați spanacul și fierbeți, neacoperit, 1 minut. Împărțiți între 4 farfurii de supă, apoi radeți brânza peste supă după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
4
Add spinach and simmer, uncovered, 1 minute. Divide among 4 soup plates, then shave cheese over soup to taste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista