Tort Tres Leches cu Mango

Tort Tres Leches cu Mango
Tres Leches tort cu Mango ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 732 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,28 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Dacă aveți la îndemână zahăr, smântână grea, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort Tres Leches cu cremă de Mango, Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), și Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci cu ulei vegetal și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Faceți tortul: bateți ouăle și zahărul într-un bol mare cu un mixer până când sunt palide și ușor groase, aproximativ 6 minute. Bateți încet în untul topit, apoi bateți în vanilie și 1/4 cană lapte integral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol. Setați amestecul de făină peste amestecul de ouă, apoi pliați ușor împreună cu o spatulă de cauciuc pentru a face un aluat gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 30 de minute. Rulați un cuțit de-a lungul marginilor pentru a elibera tortul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Între timp, bateți restul de 2 căni de lapte integral, laptele evaporat, laptele condensat și romul într-un bol. Străpungeți tortul cald peste tot cu o furculiță, apoi turnați amestecul de lapte treptat și uniform deasupra, lăsând tortul să absoarbă lichidul până când se folosește totul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Înainte de servire, faceți toppingul: curățați, gropiți și tăiați mango-urile. Puree jumătate de mango într-un blender cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați într-un castron și pliați în restul tăiat cubulețe mango.In un bol separat, bateți smântâna grea și restul de 1 lingură de zahăr cu un mixer până se formează vârfuri moi. Feliați tortul; topiți fiecare bucată cu frisca și presărați cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Serviți toppingul de mango pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
9
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista