Tort Streusel cu Lămâie

Tort Streusel cu Lămâie
Tortul cu streusel de lămâie necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 64 de cenți pe porție, obțineți un desert care servește 12. O porție conține 360 de calorii, 5 g de proteine și 20 g de grăsime. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de unt, nuci, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 26%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Tort cu streusel cu lămâie și zmeură, Tort cu amestec de prăjitură cu streusel cu lămâie și Tort cu streusel cu afine cu glazură de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în amestecul de tort până se sfărâmiciază. Pune deoparte 1 cană de amestec pentru topping; se adaugă nucile și se lasă deoparte. Într-un castron mare, bateți amestecul de prăjitură rămas, laptele și ouăle la viteză mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Cafea Fierbinte Tare Fierbinte3 Linguri De Cafea Fierbinte Tare Fierbinte
2/3 Cană Zahăr, Plus Mai Mult Pentru Stropire2/3 Cană Zahăr, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Roșii Bliss, Tăiați CubulețeCartofi Roșii Bliss, Tăiați Cubulețe
2
Se toarnă în 13 inci uns și făinați. x 9-in. vas de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
3
Într-un castron mic, bate crema de brânză, zahărul, sucul de lămâie și coaja până se omogenizează. Puneți câte lingurițe pe aluat și întindeți-o pe marginile tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan De Rosii Uscate In Ulei1 Borcan De Rosii Uscate In Ulei
Sau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte GrosSau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
4 Uncii Cheddar Alb, Ras4 Uncii Cheddar Alb, Ras
Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Roșii Bliss, Tăiați CubulețeCartofi Roșii Bliss, Tăiați Cubulețe
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
4
Se presara cu amestecul de prajitura rezervat.
5
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Nonpareils RoșiiNonpareils Roșii
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)(a Rafina, A Procesa într-un Robot De Bucătărie)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Stoltz Organic Pinot Noir cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Pinot Noir organic
Stoltz Pinot Noir organic
Acest Pinot se arată bine prin culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine anii de învechire, fie să fie băut pe loc.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista