Raft de miel cu sos de merișor-mandarină, Ciorbă roșie înăbușită, mămăligă cremoasă cu salvie și Pancetta

Raft de miel cu sos de merișor-mandarină, Ciorbă roșie înăbușită, mămăligă cremoasă cu salvie și Pancetta
Rack de miel cu sos de merișor-mandarină, biet roșu fiert, mămăligă cremoasă cu salvie și Pancetta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, concentrat de suc de afine, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 49%. Încercați Raft de miel cu sos de mandarină-Chile, Halibut cu porumb proaspăt, praz, Pancetta și salvie peste mămăligă cremoasă, și Raft de miel cu Chard elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia la grătar și cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Stropiți rafturile cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați mielul la foc mare timp de 2 sau 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se transferă într-o foaie de copt sau tigaie pentru broiler și se introduce în cuptorul încins. Gatiti 12-15 minute, la 130 de grade F pe termometru de carne pentru rare, 155 pentru bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Lăsați carnea să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de a servi pentru redistribuirea sucurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Pentru ciorbă, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se adaugă uleiul și ceapa și se sotează 2 minute. Apoi adăugați verdeața în ciorchini până se ofilesc suficient pentru a se potrivi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați stocul de legume și stafidele. Se condimentează verdele cu sare, piper și nucșoară proaspăt rasă. Reduceți căldura la mediu scăzut și gătiți 10 până la 15 minute până când verdele sunt fragede și nu mai sunt amare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
VerziiVerzii
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
8
Puneți concentratul de suc de afine și coaja de mandarină și sucul într-o cratiță mică și fierbeți împreună la foc mic timp de 10 minute. Se strecoară și se întoarce la tigaie. Între timp, combinați afinele și bulionul de pui într-un bol. Acoperiți și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AfineConcentrat De Suc De Afine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
MandarinăMandarină
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Lăsați să stea 10 minute pentru a reconstitui afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
10
Pentru mămăligă, încălziți o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Adăugați ulei și pancetta. Brown pancetta un minut sau 2 și se scoate din tigaie la un prosop de hârtie căptușite placă. Întoarceți tigaia la foc și aduceți 3 căni de pui la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se adauga mamaliga si se amesteca constant pana se maseaza amestecul, 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
13
Scoateți polenta de pe foc și amestecați salvie, unt, bucăți de pancetta și condimentați cu sare și piper. Rezervați arpagicul pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
MamaligaMamaliga
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
14
Încălziți afinele și stocul într-un balon și scoateți-l din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
15
Pentru a servi, permiteți 1/2 raft de miel de persoană. Separați cotletele în 1 sau 2 secțiuni de coaste și glazurați cu sos de merișor-mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
MandarinăMandarină
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
16
Se servește cu mămăligă de salvie și pancetta garnisită cu arpagic și ciorbă roșie înăbușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
MamaligaMamaliga
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Ingrediente

2(iarnă)unt, tăiat în bucăți miciunt, tăiat în bucăți mici1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1t pudră de piper alb1t pudră de piper alb10lame arpagic proaspăt, tăiat sau tocat finlame arpagic proaspăt, tăiat sau tocat fin4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare grosieră și piper proaspăt măcinatSare grosieră și piper proaspăt măcinat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconcentrat de suc de afine, disponibil pe culoarul de suc conservat și îmbuteliatconcentrat de suc de afine, disponibil pe culoarul de suc conservat și îmbuteliat2(iarnă)frunze de salvie proaspete tocate, 3 crengutefrunze de salvie proaspete tocate, 3 crengute2pumnistafide auriistafide aurii2miel, cere măcelar să tăiați și franceză, aproximativ 2 3/4 la 3 lire sterline totalmiel, cere măcelar să tăiați și franceză, aproximativ 2 3/4 la 3 lire sterline total1(poate fi sau trece)nucșoară proaspăt rasă, globul ocularnucșoară proaspăt rasă, globul ocular1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaieiulei de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirgin, pentru stropireUlei de măsline extravirgin, pentru stropire1miciceapa, tocataceapa, tocata4feliipancetta, disponibil la tejghea deli, feliat ca bacon, tocatpancetta, disponibil la tejghea deli, feliat ca bacon, tocat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriafine uscate îndulcite, câteva mâini (recomandat: Craisins nume de marcăafine uscate îndulcite, câteva mâini (recomandat: Craisins nume de marcă1Ceapa galbena medie, tocatacurățat, tocat grosier roșu elvețian chard, randamentul de 1 buchet marecurățat, tocat grosier roșu elvețian chard, randamentul de 1 buchet mare4mandarine, zestate și stoarsemandarine, zestate și stoarse2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriPătrunjel, tocat fin pentru ornatPătrunjel, tocat fin pentru ornat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripolenta de gătit rapidă, disponibilă pe alimentele italiene sau pe culoarele de specialitate ale piețeipolenta de gătit rapidă, disponibilă pe alimentele italiene sau pe culoarele de specialitate ale pieței
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista