Tort Streamliner cu lămâie și migdale

Tort Streamliner cu lămâie și migdale
Tortul Streamliner cu lămâie și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cremă, zahăr, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie, Tort De Migdale-Lămâie, și Tort De Migdale Și Lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crema de lămâie, combinați coaja de lămâie, laptele și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță medie și încălziți la foc mediu-mic până când este fierbinte. Între timp, într-un castron, amestecați bine gălbenușurile de ou, restul de 1/4 cană de zahăr și sarea până se combină bine, apoi amestecați amidonul de porumb, apoi sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Bateți încet o treime din lichidul fierbinte în amestecul de gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Turnați amestecul înapoi în cratiță cu laptele fierbinte și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până când crema începe să se îngroașe și să baloneze timp de 1 minut (va trebui să încetați să bateți o clipă pentru a verifica dacă clocotește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se strecoară crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și puneți-o la frigider pentru a se răci timp de aproximativ 2 ore. Crema este cel mai ușor de lucrat odată ce s-a setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Centrați un suport pentru cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Pentru a face tortul, Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron, apoi bateți amestecul pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Folosind un mixer cu suport cu accesoriul cu palete, combinați pasta de migdale, untul, zahărul, uleiul de canola și vanilia la viteză mică până la amestecare; creșteți treptat viteza la mare și smântână până când este foarte ușoară și pufoasă, 5 până la 7 minute, oprind frecvent mixerul pentru a răzui paleta și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Amestecați ouăle pe rând, adăugându-l pe următorul imediat ce precedentul a dispărut în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în trei părți, alternând cu Zara în două părți, începând și terminând cu făina. După fiecare adăugare, amestecați până când abia se amestecă și opriți și răzuiți vasul. Opriți mixerul înainte ca ultima făină să fie încorporată și completați amestecul manual cu o spatulă de cauciuc pentru a vă asigura că nu exagerați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde uniform. Rapiți tigaia ferm pe tejghea pentru a elibera orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Așezați tigaia în centrul cuptorului și coaceți până când tortul are o culoare aurie profundă și o frigăruie de lemn înfiptă în mijloc iese abia curată, 42 până la 45 de minute. Tortul s-ar putea crăpa la suprafață pe măsură ce se coace; nu vă faceți griji, acest lucru oferă pur și simplu o modalitate prin care tortul să absoarbă mai mult din crema de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Răciți tortul în tigaie pe o grătar timp de 30 de minute. Răsturnați ușor tortul pe raft, lăsând pe hârtia pergament până când asamblați tortul. Întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus și continuați să răciți tortul pe raft până ajunge la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Pentru a termina tortul, scoateți hârtia pergament și așezați tortul cu partea dreaptă în sus pe o farfurie plată. Folosind o spatulă metalică, întindeți un strat subțire de cremă de lămâie pe părțile laterale ale tortului pentru a sigila tortul și a-i da o strălucire ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Puneți restul de cremă de lămâie deasupra tortului, întinzându-l abia până la margine. Utilizați spatula pentru a face un design swirly în cremă pe partea de sus a tort. Lăsați tortul asamblat (sau într-adevăr, crema de lămâie) să se așeze la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Aduceți tortul la temperatura camerei înainte de servire (aceasta va dura aproximativ o oră). Orice tort rămas se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista