Tort Streamliner cu lămâie și migdale
Tortul Streamliner cu lămâie și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 568 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați cremă, zahăr, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie, Tort De Migdale-Lămâie, și Tort De Migdale Și Lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a face crema de lămâie, combinați coaja de lămâie, laptele și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță medie și încălziți la foc mediu-mic până când este fierbinte. Între timp, într-un castron, amestecați bine gălbenușurile de ou, restul de 1/4 cană de zahăr și sarea până se combină bine, apoi amestecați amidonul de porumb, apoi sucul de lămâie.
Bateți încet o treime din lichidul fierbinte în amestecul de gălbenușuri.
Turnați amestecul înapoi în cratiță cu laptele fierbinte și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până când crema începe să se îngroașe și să baloneze timp de 1 minut (va trebui să încetați să bateți o clipă pentru a verifica dacă clocotește).
Se strecoară crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron curat și se amestecă untul până se topește.
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și puneți-o la frigider pentru a se răci timp de aproximativ 2 ore. Crema este cel mai ușor de lucrat odată ce s-a setat.
Centrați un suport pentru cuptor și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pentru a face tortul, Cerneți împreună făina, praful de copt și sarea într-un castron, apoi bateți amestecul pentru a vă asigura că ingredientele sunt bine amestecate.
Folosind un mixer cu suport cu accesoriul cu palete, combinați pasta de migdale, untul, zahărul, uleiul de canola și vanilia la viteză mică până la amestecare; creșteți treptat viteza la mare și smântână până când este foarte ușoară și pufoasă, 5 până la 7 minute, oprind frecvent mixerul pentru a răzui paleta și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Amestecați ouăle pe rând, adăugându-l pe următorul imediat ce precedentul a dispărut în aluat.
Cu mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină în trei părți, alternând cu Zara în două părți, începând și terminând cu făina. După fiecare adăugare, amestecați până când abia se amestecă și opriți și răzuiți vasul. Opriți mixerul înainte ca ultima făină să fie încorporată și completați amestecul manual cu o spatulă de cauciuc pentru a vă asigura că nu exagerați aluatul.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde uniform. Rapiți tigaia ferm pe tejghea pentru a elibera orice bule de aer.
Așezați tigaia în centrul cuptorului și coaceți până când tortul are o culoare aurie profundă și o frigăruie de lemn înfiptă în mijloc iese abia curată, 42 până la 45 de minute. Tortul s-ar putea crăpa la suprafață pe măsură ce se coace; nu vă faceți griji, acest lucru oferă pur și simplu o modalitate prin care tortul să absoarbă mai mult din crema de lămâie.
Răciți tortul în tigaie pe o grătar timp de 30 de minute. Răsturnați ușor tortul pe raft, lăsând pe hârtia pergament până când asamblați tortul. Întoarceți tortul cu partea dreaptă în sus și continuați să răciți tortul pe raft până ajunge la temperatura camerei.
Pentru a termina tortul, scoateți hârtia pergament și așezați tortul cu partea dreaptă în sus pe o farfurie plată. Folosind o spatulă metalică, întindeți un strat subțire de cremă de lămâie pe părțile laterale ale tortului pentru a sigila tortul și a-i da o strălucire ușoară.
Puneți restul de cremă de lămâie deasupra tortului, întinzându-l abia până la margine. Utilizați spatula pentru a face un design swirly în cremă pe partea de sus a tort. Lăsați tortul asamblat (sau într-adevăr, crema de lămâie) să se așeze la frigider timp de 30 de minute.
Aduceți tortul la temperatura camerei înainte de servire (aceasta va dura aproximativ o oră). Orice tort rămas se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.