Tort Norvegian De Migdale
Tortul norvegian cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 443 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, praful de copt, zahărul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Cookie-Uri Norvegiene De Migdale, Yarnall Family ' s Fyrstekake (Tarta norvegiană de Cardamom-migdale), și Tort Portocaliu Norvegian.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mic sau într-un castron metalic așezat peste o tigaie cu apă clocotită, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul. Se amestecă smântâna grea. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este foarte gros: cateva picaturi driblate pe suprafata ar trebui sa fie vizibile.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se încorporează complet.
Așezați o foaie de folie de plastic direct pe suprafață și dați-o la frigider peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Într-un bol de sticlă sau metal, bateți albușurile cu un mixer electric până când este capabil să țină un vârf ferm. Într-un castron separat, amestecați migdalele măcinate, praful de copt și zahărul cofetarilor. Folosind un tel sau o spatulă de cauciuc, pliați 1/3 din albușurile de ou în amestecul de migdale pentru a ușura; pliați albușurile rămase până se omogenizează bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când partea superioară a tortului revine când este presată ușor. Se răcește tortul, apoi se scoate din tigaie.
Întindeți glazura deasupra și serviți.