Tort De Turtă Dulce Glazurat

Tort De Turtă Dulce Glazurat
Tortul de turtă dulce glazurat este un desert care servește 12. O porție conține 405 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 103 fani. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Maple glazurate turtă dulce Bundt Tort cu ghimbir ovăz Streusel, Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce, și Gogoși De Turtă Dulce Glazurate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Ungeți și făinați un 10-in. canelat tub tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Așezați stafidele într-un castron mic; adăugați apă clocotită pentru a acoperi și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Scurgere.
4
Într-un castron mare, bateți melasa, zahărul brun, cafeaua, sucul de portocale, uleiul și apa până se amestecă. Într-un castron mic, bateți ouăle la viteză mare 3-4 minute sau până când sunt groase și de culoare lămâie. Într-un alt castron, bateți ingredientele rămase ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se adaugă la amestecul de melasă alternativ cu ouă, amestecând doar până se combină. Îndoiți stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Transferați în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Coaceți 40-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri umede (nu coaceți prea mult). Se răcește 10 minute înainte de a se scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurii până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Se toarnă peste tort.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de turtă dulce. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista