Tortul de ovăz de modă veche ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun-topping de nucă, scorțișoară măcinată, topping de zahăr brun-pecan sau și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 13%. Încercați Tort de ovăz de modă veche, Plăcintă De Ovăz De Modă Veche, și Brownies De Ovăz De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați ovăzul și untul în vasul unui mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă 1 1/4 căni de apă clocotită peste amestecul de ovăz; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta Sifon
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®
5
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, în amestecul de ovăz, bătând la viteză medie doar până la amestecare după fiecare adăugare. Adăugați treptat zaharuri, bătând doar până la amestec. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Coaceți timp de 26 până la 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centrul tortului iese curat. (Tortul va începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți tortul din cuptor; creșteți temperatura cuptorului pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lingură zahăr brun-Pecan sau zahăr brun-nuc Topping pe tort cald. Întindeți ușor toppingul peste tort folosind spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema Dietetica
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
10
Prăjim tortul la 3 inci de la căldură 3 până la 5 minute sau până când zahărul este Bulbuc și ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
11
Lăsați tortul să se răcească complet (aproximativ 3 până la 4 ore).