Tort De Migdale
Tort de migdale ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ouă, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – AKA: tort de bucurie de migdale! # BundtaMonth, Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu brânză cremă de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină o tigaie rotundă de 8 inci.
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de tort și praful de copt. Folosind un mixer de suport cu un atașament de paletă, bateți untul și pasta de migdale la viteză mare până la neted, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați extract de vanilie și turnați încet zahărul cofetarilor.
Se amestecă până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute. Ridicați viteza la mare și adăugați gălbenușurile de ou și ouăle întregi, pe rând. Reduceți viteza la mediu și adăugați smântâna și ingredientele uscate și amestecați până când sunt încorporate.
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 35 de minute sau până când tortul este auriu și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească.
Scoateți din tigaie și praf cu zahărul cofetarilor.