Tort De Migdale

Tort De Migdale
Tort de migdale ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ouă, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – AKA: tort de bucurie de migdale! # BundtaMonth, Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), și Tort de migdale de ciocolată neagră cu brânză cremă de migdale de ciocolată Fr pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Unt și făină o tigaie rotundă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4
Într-un castron mediu, amestecați făina de porumb, făina de tort și praful de copt. Folosind un mixer de suport cu un atașament de paletă, bateți untul și pasta de migdale la viteză mare până la neted, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați extract de vanilie și turnați încet zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Praf De CoptPraf De Copt
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Făină De TortFăină De Tort
Făină De PorumbFăină De Porumb
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
5
Se amestecă până la lumină și pufos, aproximativ 3 minute. Ridicați viteza la mare și adăugați gălbenușurile de ou și ouăle întregi, pe rând. Reduceți viteza la mediu și adăugați smântâna și ingredientele uscate și amestecați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Turnați aluatul în tigaia pregătită pentru tort și neteziți suprafața cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 35 de minute sau până când tortul este auriu și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Transferați tigaia într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Scoateți din tigaie și praf cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista