Tort De Lire La Grătar Cu Marscarpone

Tort De Lire La Grătar Cu Marscarpone
Tortul de lire la grătar cu Marscarpone necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 578 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. Un amestec de tort gros de lire sterline, brânză mascarpone, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Lire La Grătar Cu Marscarpone, Tort de ciocolată cu glazură de cafea Marscarpone, și Tort de lire la grătar cu glazură de brânză cremă și piersici la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați mascarpone, zahărul și vanilia într-un castron cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Îndoiți nucile pecan; acoperiți și dați-le la frigider până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare sau o grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Întindeți puțin unt pe ambele părți ale fiecărei felii de tort (aproximativ 2 linguri în total). Prăjiți în tigaie până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lasă să se răcească.
5
Combinați zahărul brun și restul de 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se topeste si clocoteste, aproximativ 3 minute. Adăugați cu grijă smântâna și gătiți, amestecând, încă 1 minut. Se amestecă murele, zdrobind câteva fructe de pădure cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Zahăr BrunZahăr Brun
Fructe De PadureFructe De Padure
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc, apoi se adaugă coniacul și se revine la foc mediu. Înclinați cu grijă tigaia, astfel încât coniacul să se aprindă (dacă folosiți o sobă electrică, țineți un chibrit aprins lângă sos pentru a-l aprinde); gătiți până când flăcările se potolesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
7
Întindeți niște umplutură de mascarpone pe 4 felii de tort de lire; închideți cu restul de 4 felii de tort. Se acoperă cu murele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
MascarponeMascarpone
Tort De LireTort De Lire
SosSos
8
Fotografie de Andrew Mccaul
9
Amestecați mascarpone, zahărul și vanilia într-un castron cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Îndoiți nucile pecan; acoperiți și dați-le la frigider până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
10
Încălziți o tigaie mare sau o grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Întindeți puțin unt pe ambele părți ale fiecărei felii de tort (aproximativ 2 linguri în total). Prăjiți în tigaie până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Lasă să se răcească.
13
Combinați zahărul brun și restul de 2 1/2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se topeste si clocoteste, aproximativ 3 minute. Adăugați cu grijă smântâna și gătiți, amestecând, încă 1 minut. Se amestecă murele, zdrobind câteva fructe de pădure cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Zahăr BrunZahăr Brun
Fructe De PadureFructe De Padure
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Se ia de pe foc, apoi se adaugă coniacul și se revine la foc mediu. Înclinați cu grijă tigaia, astfel încât coniacul să se aprindă (dacă folosiți o sobă electrică, țineți un chibrit aprins lângă sos pentru a-l aprinde); gătiți până când flăcările se potolesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
15
Întindeți niște umplutură de mascarpone pe 4 felii de tort de lire; închideți cu restul de 4 felii de tort. Se acoperă cu murele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
MascarponeMascarpone
Tort De LireTort De Lire
SosSos
16
Fotografie de Andrew Mccaul

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de lire sterline. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista