Tortul cu fulgi de ovăz cu ciocolată durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2543 calorii, 33g de proteine, și 108g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 41 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă de la Allrecetes necesită bicarbonat de sodiu, nuci, sare și ouă. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încearcă Tort De Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Fulgi De Ovăz, și Tort De Ciocolată Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă apa și fulgii de ovăz în vasul de amestecare și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ovăz
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați zaharuri, unt sau margarină și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
3
Se amestecă bine.
4
Adăugați făină, bicarbonat de sodiu, cacao și sare. Amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se toarnă în tigaie unsă și făinată de 10 x 15 x 1 inch. Se acoperă cu chipsuri de ciocolată și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Jeleu
Nuci
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul cu fulgi de ovăz. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "