Tort De Ciocolată Cu Dovlecei

Tort De Ciocolată Cu Dovlecei
Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cacao de copt, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de dovlecei cu ciocolată din cereale integrale 100% cu Ganache de ciocolată cu miere de iaurt grecesc, Tort sănătos de dovlecei cu ciocolată cu glazură de ciocolată cu Avocado, și Tort de dovlecei cu ciocolată cu iaurt grecesc cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, unt de smântână, ulei și zahăr. Bateți ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul cremos alternativ cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
3
Se amestecă bine. Se amestecă dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
6
Se coace la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista