Tangy Cherry Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 690 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cap la magazin și ridica ceapa, telina, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Picant Cherry Savura, Vinete acidulate, fasole lungă și roșii Cherry cu arahide prăjite, și Pui Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu cu cele 3 rotații ale tigaiei cu ulei de măsline extravirgin, aproximativ 3 linguri. Condimentați puiul liberal cu jumătate din cimbru, sare și piper și adăugați în tigaia fierbinte. Gatiti puiul timp de 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Pui întreg
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți puiul din tigaie pe o farfurie și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
În partea de jos a unui vas de sos mediu, încălziți și prăjiți nuci de pin la foc moderat și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Sos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați 2 căni de stoc și 1 lingură de unt în oală și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Întoarceți tigaia de pui la arzător la foc mediu-mare, adăugați 1 tură din tigaia cu ulei de măsline extravirgin, adăugați ceapa, țelina, fulgii de ardei roșu zdrobiți, nucșoara, sarea și piperul, gătiți timp de 3 până la 4 sau până când țelina și ceapa sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Pui întreg
țelină
Nucșoară
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vinul alb și gătiți până când tigaia este aproape uscată, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 2 căni de pui, cireșe uscate și continuați să gătiți timp de aproximativ 5 până la 6 minute sau până când rămâne doar aproximativ 1/2 cană de lichid în tigaie. Opriți căldura de sub tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
Stoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați restul de 3 linguri de unt rece în bucăți mici și bateți până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Într-o cratiță medie aduceți restul de 1 cană de pui la fiert, adăugați cuscus, ienibahar, scorțișoară și puțină sare. Acoperiți oala și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Ienibahar
Scorțișoară
Cuscus
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Stropiți miere peste cuscus și adăugați nucile de pin, scallions și pătrunjelul. Aruncați și pufați cu o furculiță pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Ceapa Verde
Cuscus
Pătrunjel
Miere
12
Serviți puiul întreg sau feliat cu sos de cireșe turnat peste el și cuscus alături. Verdele întunecate sau salata simplă completează masa.