Homar-Tarhon Toasturi

Homar-Tarhon Toasturi
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 55 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de pâine, sare, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Homar Tarhon, Cocktailuri De Homar Tarhon, și Salată De Homar Cu Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați felii de pâine pe o foaie de copt. Înveliți ușor blaturile de felii de pâine cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți la 375 timp de 8 minute sau până la prăjit. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Combinați homarul și ingredientele rămase într-un castron mic. Lingura 1 amestec de homar lingura rotunjite pe fiecare pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine Louis Moreau Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis își atinge caracterul mineral extrem de distinctiv datorită climatului său rece din nord și a solului său foarte calcaros. Domaine Louis Moreau Chablis este fructat și viu, cu note florale și note de măr și pere. Aciditate strălucitoare, cu mineralitate și un palat echilibrat de rotunjime și finețe.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista