Wontons De Crab Prăjit

Wontons De Crab Prăjit
Reteta Wontons Crab prăjit este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 177 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin de orez, ulei de susan, ambalaje Wonton pătrate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Crab Rangoon (Crab & crema de branza umplut Wontons), Crab Wontons, și Crab Wontons.

Instrucțiuni

1
Combinați într-un robot de bucătărie ghimbirul, șobolanii, morcovul, ceapa verde, cilantro, uleiul de arahide și sucul de lămâie. Puls până bine. Puneți amestecul de legume într-un bol de amestecare, adăugați maioneza și carnea de crab și condimentați cu sare și piper. Aveți grijă să nu zdrobiți carnea de crab, doriți acea textură atunci când mușcați în wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
CrabmeatCrabmeat
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Așezați un înveliș wonton pe o suprafață plană și periați cu albusul de ou bătut. Aruncați 1 lingură de umplutură de crab pe centrul ambalajului. Îndoiți wontonul în jumătate, colț în colț, pentru a forma un triunghi. Apăsați în jurul umpluturii pentru a elimina bulele de aer, apoi apăsați cusătura împreună pentru a sigila, astfel încât umplutura să nu se scurgă. Puteți să le lăsați această formă sau să continuați prin perierea celor 2 puncte laterale cu albus de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
CrabiCrabi
3
Așezați degetul arătător în centru, astfel încât să aveți ceva de apăsat, apoi pliați cele 2 părți în centru, ușor suprapuse și apăsați aluatul pe deget cu degetul mare pentru a forma un sigiliu strâns. Praf ușor wontons umplut cu amidon de porumb pentru a le împiedica să se lipească și așezați-le pe o foaie de fursecuri. (Când acestea sunt pliate, arată ca pălăriile Papei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Încălziți 2 până la 3 inci de ulei într-o cratiță grea adâncă la 370 de grade F pe un termometru prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați câteva wontons în ulei și gătiți, întorcându-le de 3 sau 4 ori pentru a le rumeni frumos peste tot. Ridicați-le cu grijă din tigaie cu o lingură pliată și pe un platou căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Continuați să gătiți toate wontons.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Amestecați împreună sosul de scufundare și serviți cu wontons.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista