Tort de ciocolată caldă a la Kiev
Tort de ciocolata calda a la Kiev ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 550 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, aluat filo, cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Hamburghesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Tort Kiev, și Tort De Ciocolată Și Unt De Arahide Fără Făină Cu Glazură Caldă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Peste apă abia fierbinte, topiți ciocolata și untul. Peste apa clocotita, amestecati ouale si zaharul pana la 165 de grade si ingrosati. Cu mixer electric, amestecati ouale la etapa panglică. Îndoiți în ciocolată. Cerneti cacao si pliati. La frigider timp de 1 oră. Unt și strat 2 foi de filo. Îndoiți în sferturi.
Așezați 1/6 din aluatul de tort în centru și trageți în sus părțile filo pentru a înfășura. Flip peste în 2 1/4-inch inel entremet, sau folie individuală brioșă pan. Repetați cu alte aluat pentru a face
La frigider 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Coaceți prăjiturile timp de 12 minute până se rumenesc. Inversați pe platou și serviți fierbinte.