Plăcintă cu pizza cu șuncă, spanac și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați șuncă, spanac și plăcintă cu pizza cu anghinare. Acest fel principal are 643 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de spanac cu frunze tinere, contorul de delicatese, CR aproxormme fra FRA și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este minunat. Pizza Cu Anghinare Cu Spanac, Pizza Cu Anghinare Cu Spanac, și Pizza cu spanac și anghinare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Spălați spanacul, puneți-l într-o strecurătoare în chiuvetă, apoi turnați peste un kettleful de apă clocotită, pentru a ofili frunzele.
Se scurge bine, apăsând cât mai multă apă posibil, apoi se toacă aproximativ.
Alcătuiți amestecul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului, apoi împărțiți-l în jumătate.
Se întinde o jumătate până la o rundă de aproximativ 35 cm, apoi se transferă pe o foaie de copt unsă. Se întinde subțire cu sos de roșii până la 2 cm de margine, apoi se condimentează cu sare și piper.
Scurgeți și uscați inimile de anghinare dacă provin dintr-o cutie sau borcan, apoi feliați gros. Se împrăștie peste sosul de roșii cu spanacul, apoi se așază deasupra aproximativ 8 bucăți de crme frache, acoperind fiecare cu o jumătate de felie de șuncă.
Se presară cu brânză rasă.
Întindeți cealaltă jumătate a aluatului la aceeași dimensiune ca prima.
Ungeți marginile aluatului cu apă și acoperiți Runda de aluat și legume, apăsând marginile pentru a le sigila. Faceți o fantă în centrul aluatului cu vârful unui cuțit, apoi coaceți timp de 25-30 de minute până când sunt aurii și crocante.
Tăiați în pene și serviți cu o salată verde.
Pentru a vă pregăti înainte: alcătuiți plăcinta cu pizza și congelați, nefierte, pe foaia de copt, apoi îndepărtați și înfășurați în folie când este fermă. Pentru a găti, reveniți la foaia de copt și lăsați să se dezghețe timp de 2 ore, apoi gătiți ca mai sus. Dacă preferați să-l congelați gata gătit, pur și simplu dezghețați și reîncălziți la cuptor timp de 10 minute.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo