Plăcintă cu pizza cu șuncă, spanac și anghinare

Plăcintă cu pizza cu șuncă, spanac și anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați șuncă, spanac și plăcintă cu pizza cu anghinare. Acest fel principal are 643 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 39 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de spanac cu frunze tinere, contorul de delicatese, CR aproxormme fra FRA și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este minunat. Pizza Cu Anghinare Cu Spanac, Pizza Cu Anghinare Cu Spanac, și Pizza cu spanac și anghinare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Spălați spanacul, puneți-l într-o strecurătoare în chiuvetă, apoi turnați peste un kettleful de apă clocotită, pentru a ofili frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se scurge bine, apăsând cât mai multă apă posibil, apoi se toacă aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
4
Alcătuiți amestecul de pâine urmând instrucțiunile ambalajului, apoi împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De PâineAmestec De Pâine
5
Se întinde o jumătate până la o rundă de aproximativ 35 cm, apoi se transferă pe o foaie de copt unsă. Se întinde subțire cu sos de roșii până la 2 cm de margine, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Scurgeți și uscați inimile de anghinare dacă provin dintr-o cutie sau borcan, apoi feliați gros. Se împrăștie peste sosul de roșii cu spanacul, apoi se așază deasupra aproximativ 8 bucăți de crme frache, acoperind fiecare cu o jumătate de felie de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțiteLa 4 Lămâi, Suc, împărțite
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
7
Se presară cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
8
Întindeți cealaltă jumătate a aluatului la aceeași dimensiune ca prima.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
9
Ungeți marginile aluatului cu apă și acoperiți Runda de aluat și legume, apăsând marginile pentru a le sigila. Faceți o fantă în centrul aluatului cu vârful unui cuțit, apoi coaceți timp de 25-30 de minute până când sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Tăiați în pene și serviți cu o salată verde.
11
Pentru a vă pregăti înainte: alcătuiți plăcinta cu pizza și congelați, nefierte, pe foaia de copt, apoi îndepărtați și înfășurați în folie când este fermă. Pentru a găti, reveniți la foaia de copt și lăsați să se dezghețe timp de 2 ore, apoi gătiți ca mai sus. Dacă preferați să-l congelați gata gătit, pur și simplu dezghețați și reîncălziți la cuptor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pentru PetreceriPentru Petreceri

Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz

Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista