Pui praf de pușcă cu ardei iute roșu uscat și arahide
Pui praf de pușcă cu ardei iute roșu uscat & arahide ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6 și costă 2,64 USD pe porție. O porție conține 307 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute, sos de soia, oțet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la BBC Good Food are 362 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Burtă de porc cu ghimbir fiert roșu cu ardei iute murat, Porumb Caramel cu arahide și cireșe uscate, și Puiul prăjit al lui Ken Hom cu ardei iute și busuioc.
Instrucțiuni
Marinați puiul cu soia și lăsați să stea 1 oră. dacă nu aveți timp să marinați, nu vă faceți griji, dar adaugă un plus de aromă.
Se amestecă ingredientele sosului într-un castron mic și se lasă deoparte.
Folosind un wok și o cantitate mică de ulei, căutați puiul în loturi. Când totul sa rumenit, se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Tăiați tulpinile din ardei iute și scuturați semințele.
Adăugați uleiul rămas și gătiți ardeii iute timp de 1 min, agitând tigaia constant pentru a preveni arderea lor.
Adăugați puiul înapoi cu boabele de piper, ceapa de primăvară și arahide, apoi amestecați încă 1 min.
Adăugați sosul și amestecați încă câteva minute până se îngroașă.