Tort De Cifra De Afaceri Cu Caise
Reteta tort cifra de afaceri de caise ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 2 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 379 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Un amestec de sare, lapte, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cifra De Afaceri Cheeseburger, Plăcintă Cu Cifra De Afaceri Cu Mere, și Tex - Mex Mini Cifra De Afaceri Aperitive.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tava de tort de 13 pe 9 inci cu spray de copt. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament și pulverizați ușor din nou cu spray de copt.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si 1/2 lingurita sare. Pune deoparte.
În tigaie medie din oțel inoxidabil, topiți 4 linguri de unt la foc mediu până când începeți să spumați, 3 până la 4 minute. Rotiți ușor tigaia din când în când și continuați să gătiți până când spuma dispare și vedeți solide care încep să se rumenească în partea de jos a tigaiei, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul brun închis, 1/2 linguriță de vanilie și restul de 1/4 linguriță de sare; amestecul va semăna cu nisipul umed.
Se presara amestecul uniform în tigaie pregătită.
Într-un castron mare, bateți zahărul și restul de 8 linguri de unt la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Reduceți viteza mixerului la mediu-scăzut și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu laptele. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați 1 linguriță de vanilie rămasă și bateți doar până se combină. Pune deoparte.
Se potrivesc mixer cu atașament Tel. Într-un castron separat, curat și uscat, bateți albușurile de ou pe mediu—înalt până când se mențin vârfuri rigide—dar nu uscate -, aproximativ 2 minute. Îndoiți albușurile de ou în aluat de tort cu spatulă de cauciuc.
Aranjați pene de caise în rânduri peste zahăr brun. Puneți aluatul uniform peste caise, răspândind cu spatula de cauciuc pentru a acoperi uniform.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, 45 de minute până la 1 oră.
Transferați tigaia în raftul de răcire și răciți-o în tigaie timp de 30 de minute. Întoarceți cu grijă tigaia pe o foaie de copt cu margini sau pe un platou de servire și îndepărtați pergamentul. Se răcește suplimentar 15 până la 30 de minute și se servește.