Tort de cafea cu cremă de mere Dylan

Tort de cafea cu cremă de mere Dylan
Tortul de cafea cu cremă de mere Dylan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 367 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, semințe de in, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 20 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac De Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort De Cafea Cu Cremă De Mere, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți cu generozitate o tigaie cu tub de 10 inci cu fundul detașabil.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Combinați ovăzul laminat, semințele de in și 1/2 cană de zahăr brun într-un bol. Amestecați făina, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat. Bateți untul într-un al treilea bol mare cu un mixer electric până la crem; bateți 1/2 cană zahăr brun și zahăr alb cu unt până când amestecul este pufos, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle, pe rând, în amestecul de unt, încorporând primul ou înainte de a adăuga următorul. Se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Ovăz LaminatOvăz Laminat
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Semințe De InSemințe De In
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt în mai multe adaosuri, alternând cu smântână și bătând bine după fiecare adăugare, până când aluatul este neted. Se amestecă 1 măr tocat în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Se toarnă jumătate din aluat în tava de tub pregătită și se întinde 2 mere tăiate în felii peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Presărați jumătate din amestecul de ovăz peste felii de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
6
Se toarnă restul de aluat în tava de tub și se presară amestecul de ovăz rămas deasupra tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
8
Lăsați tortul să stea în tigaie timp de 30 de minute. Slăbiți părțile laterale ale tortului cu o spatulă subțire sau cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
9
Lăsați tortul să se răcească complet și ridicați-l din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista