Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă

Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă
Tortul cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caise și cremă de unt de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 675 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nuci, conserve de caise, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Strat De Ciocolată Albă Cu Umplutură De Afine, Tort cu strat de caș de lămâie cu cremă de unt de ciocolată albă, și Tort cu strat de ciocolată albă cu umplutură de caș de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi rotunde de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci. Ungeți două runde de hârtie pergament de 9 inci și puneți-le în tigăi, cu partea unsă în sus. Se amestecă ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte până se topește și se omogenizează. Lăsați ciocolata albă în oală; opriți focul. Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
3
Adăugați ingrediente uscate alternativ cu lapte în 3 adaosuri, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Adăugați ciocolată albă caldă și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
5
Împărțiți aluatul în mod egal între tigăi, netezind blaturile cu spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 30 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 20 de minute (prăjiturile vor cădea). Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul laturilor tăvii de tort. Întoarceți prăjiturile pe fundul cartonului rotund sau tart pan; desprindeți pergamentul. Întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus pe rafturi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
Formă TartăFormă Tartă
CuțitCuțit
1
Se amestecă ciocolata albă în partea de sus a cazanului dublu peste apă abia fierbinte până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Scoateți ciocolata albă din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
ApăApă
3
Se lasă să stea până se răcește, dar nu se fixează, aproximativ 20 de minute. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Bateți în ciocolată albă și vanilie, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului. Bateți în zahăr pudră. Acoperiți și refrigerați până când este suficient de gros pentru a se răspândi, aproximativ 45 de minute (glazura va fi foarte moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
1
Se fierbe 1/2 cană de apă și zahăr într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând pentru a dizolva zahărul. Sirop rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Folosind cuțitul zimțat, tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
3
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe tort de carton de 9 inci fund rotund sau detașabil de tigaie de 9 inci și periați cu 2 linguri sirop de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Întindeți 6 linguri de cremă de unt peste tort. Acoperiți crema de unt cu un singur strat de caise feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Întindeți 3 linguri de cremă de unt peste caise; se acoperă cu al doilea strat de tort, tăiat cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Periați cu 2 linguri de sirop de zahăr, 6 linguri de cremă de unt, caise și 3 linguri de cremă de unt. Se acoperă cu al treilea strat de tort, tăiat cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
CaiseCaise
7
Periați cu 2 linguri de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
8
Întindeți 6 linguri de cremă de unt peste tort; se acoperă cu caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Întindeți 3 linguri de cremă de unt peste caise. Sus cu al patrulea strat, tăiat cu fața în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Întindeți 1 cană de cremă de unt deasupra și părțile laterale ale tortului (stratul va fi subțire). Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
11
Întindeți crema de unt rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați nucile tocate pe părțile laterale ale tortului. Acoperiți partea superioară cu caise rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De NucBucăți De Nuc
CaiseCaise
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
12
Periați caisele cu conserve de caise. Chill tort 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
CaiseCaise
13
Lăsați să stea 3 ore la temperatura camerei înainte de servire.)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista