Chirțuri de cârnați cu rozmarin și muștar
Chirintele cu cârnați cu rozmarin și muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 16 porții cu 188 de calorii, 9 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită cârnați de porc în vrac, rozmarin sau muștar și ceapă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și cârnații de mic dejun englezesc de modă veche (sau chiflete de cârnați), chiflele cu brânză cu rozmarin și chiftelele de pui cu lămâie paleo rozmarin.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați rozmarin; gătiți încă 1 minut.
Transferați într-un castron mare; se amestecă cu muștar și piper. Se sfărâmă cârnații peste amestec; amesteca bine. Modelați amestecul cu 1/4 de cană în chifteluțe subțiri.
Puneți în 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tavi de copt.
Coaceți la 375° timp de 12-15 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Scurgeți dacă este necesar pe prosoape de hârtie.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute - noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.