Ciuperci înmuiate în vin

Ciuperci înmuiate în vin
Ciupercile înmuiate în vin ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Acest aperitiv are 288 de calorii, 6 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 3,68 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, vin roșu, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 7 minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 31%. Rețete similare includ budinca de toamnă înmuiată în vin, prajitura cu înger diavolesc cu fructe de pădure înmuiate în vin și pui cu vin și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încinge untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Verigi Cârnați Italieni, înveliș Scos și Mărunțit2 Verigi Cârnați Italieni, înveliș Scos și Mărunțit
1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite1 Cană Chipsuri Albe De Copt, Topite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac
2
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până când devine translucid, 5 până la 10 minute. Se amestecă usturoiul și cimbrul; gatiti si amestecati cateva minute, apoi adaugati ciupercile. Gatiti aproximativ 8 minute, amestecand din cand in cand, pana cand lichidul din ciuperci se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
CimbruCimbru
3
Se toarnă toată sticla de vin și bulionul de vită. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se amestecă zahărul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul dispare aproape in intregime, aproximativ 1 1/2 ora. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Papaya Decojită Tocată1/2 Cană Papaya Decojită Tocată
Bulion De VităBulion De Vită
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
VinVin
4
Serviți ca garnitură sau ca topping pentru fripturi sau crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
FripturăFriptură

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat pentru sărbători memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu un fler de gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 7 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista