Tort Cu Lămâie Meyer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Meyer Lemon Cake. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 327 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 450 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, și Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: înveliți ușor două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de copt. Căptușiți fundul cu runde de hârtie pergament și acoperiți din nou cu spray de copt. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pulsați 1 1/2 căni de zahăr și coajă în robotul de bucătărie până când nu rămân fire de coajă și zahărul este umed și galben. Alternativ, frecați coaja în zahăr cu vârful degetelor.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu; rezervă.
Combinați laptele, sucul de lămâie și vanilia în ceașcă de măsurare din sticlă; rezervă.
În castron mare, bateți albușurile de ou cu atașare la viteză medie până când se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu 1 până la 2 minute mai mult. Dacă ați folosit bolul mixerului standului, transferați albii într-un bol separat.
Bateți untul și zahărul de lămâie cu atașare cu palete la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați gălbenușurile de ou, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, alternând cu amestecul de lapte. Îndoiți albușurile de ou și împărțiți aluatul în mod egal între tigăile pregătite.
Coaceți până când testerul introdus în centrul prăjiturilor iese curat, 20 până la 25 de minute.
Transferați prăjiturile în rafturile de răcire și răciți 10 minute în tigăi. Întoarceți prăjiturile direct pe rafturi, îndepărtați-le și aruncați pergamentul, apoi inversați astfel încât vârfurile să fie orientate în sus. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru cașul de lămâie Meyer: pulsați coaja și zahărul în robotul de bucătărie până când nu rămân fire de coajă și zahărul este umed și galben. Alternativ, frecați coaja în zahăr cu vârful degetelor.
Bateți zahărul de lămâie, amidonul de porumb, ouăle, gălbenușurile și sarea împreună într-o cratiță cu fund mediu greu.
Adăugați suc și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant, până se îngroașă și consistența budincii, 8 până la 10 minute. Odată ce amestecul ajunge la fierbere, continuați să gătiți și să bateți timp de 2 minute mai mult.
Se strecoară cașul într-un castron mediu.
Se adaugă untul și se amestecă până se încorporează complet.
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și dați-o la frigider până se răcește complet. Alternativ, așezați vasul în baie de gheață și amestecați constant până când crema este complet răcită, aproximativ 10 minute.
Pentru asamblare: cu un cuțit zimțat, tăiați fiecare tort în jumătate pentru a crea 4 straturi egale.
Așezați un strat pe un vas de servit sau un suport pentru tort și întindeți cu o treime (aproximativ 1/2 cană) de caș răcit. Repetați cu straturile de tort rămase și cașul.
Cerneti zaharul cofetarilor peste tort.