Cina În Seara Asta: Sos De Vită Ciobit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați cina în seara asta: sos de vită ciobit. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 260 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 206 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare și piper, pâine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Sos de vită ciobit peste pâine de porumb, Cina in seara asta: petarde și Must cu sos de ceapa, și Cina în seara asta: friptură de pui prăjită cu sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați untul într-o cratiță mare setată la foc mediu. Când este topit, presărați făina.
Bateți constant până nu există bulgări, aproximativ un minut până când rouxul s-a întunecat ușor.
Se toarnă încet laptele, amestecând constant. Continuați să bateți până când nu există bulgări. Gatiti pana cand sosul se ingroasa, doar cateva minute.
Adăugați un vârf de nucșoară rasă, un strop de sos Worcestershire și o crăpătură de piper negru. Se amestecă bine, apoi se adaugă carnea de vită uscată. Gatiti cateva minute pentru a incalzi carnea de vita. Condimentați amestecul cu sare după gust, dar amintiți-vă că carnea de vită este deja sărată. Deci, gustați mai întâi. Între timp, prăjiți pâinea.
Așezați bucățile de pâine prăjită pe două farfurii separate.
Se toarnă jumătate din amestec pe două felii.