Tort Cu Foaie De Nucă De Cocos

Tort Cu Foaie De Nucă De Cocos
Tort foaie de nucă de cocos ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă de nucă de cocos, amestec de tort, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Perfect Cu Foaie De Nucă De Cocos, Tort Perfect Cu Foaie De Nucă De Cocos, și Tort Cu Foaie De Nucă De Cocos Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle la viteză mare cu un mixer electric 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați smântână, 1/3 cană de apă și următoarele 2 ingrediente, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
ApăApă
3
Adăugați amestecul de tort, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Bateți la viteză mare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
4
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 325 timp de 40 până la 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie pe grătar. Acoperiți tava cu folie de plastic și înghețați tortul 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți din congelator.
7
Întindeți glazura de brânză cremă de nucă de cocos deasupra tortului răcit. Se acoperă și se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
Nucă De CocosNucă De Cocos
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Notă: Dacă se dorește, tortul poate fi copt în 1 tigaie jellyroll unsă și făinată de 15 x 10 inci timp de 30 până la 32 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Face 15 porții.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista