Limoncello Zmeură Float
Limoncello zmeura Float ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $17.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 2642 calorii. Această rețetă servește 2. Dacă aveți poftă de mâncare de coajă de lămâie, apă, sorbet de zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Limoncello Float Cupcakes, Cocktail De Zmeură Limoncello, și Zmeură Limoncello Prosecco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți 2 pahare cu 1 lingură de sorbet și 1 lingură de înghețată de vanilie fiecare.
Turnați 3 uncii de limoncello în fiecare pahar și completați cu aproximativ 3 uncii de apă spumantă pentru a vă crea plutitorul.
Garnisiți cu răsucire de lămâie.
Spălați lămâile bine. Folosind un peeler, scoateți pielea având grijă să nu obțineți niciunul din "miezul" de lămâie albă pe peelingurile dvs. sau va adăuga amărăciune la limoncello.
Așezați cojile într-un borcan mare cu gură largă, cu toată vodca. Sigilați bine.
Așezați borcanul într-un loc răcoros și uscat timp de 2 până la 3 săptămâni. Agitați borcanul pentru a remixa totul în fiecare zi sau cam așa ceva. Veți observa culoarea lichidului schimbându-se în galben pe măsură ce cojile își pierd culoarea.
După 1 săptămână, dizolvați zahărul complet cu apa încălzindu-l pe aragaz într-o cratiță mare.
Lăsați siropul simplu să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară cojile de lămâie din alcool și se aruncă.
Se amestecă alcoolul cu siropul simplu. În acest moment îl puteți servi imediat sau turnați alcoolul într-o sticlă cu siropul simplu și puneți-l în congelator pentru a se răci. Odată răcit, devine gros și siropos.