Tort cu căpșuni și smântână

Tort cu căpșuni și smântână
Căpșunile și tortul cu cremă necesită în jur 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1248 calorii. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort de smântână cu căpșuni și smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți zahărul, gelatina și untul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Se amestecă făina și praful de copt și se bate alternativ cu laptele în amestecul de zahăr. Îndoiți 1 linguriță de vanilie și căpșuni curățate. Împărțiți în mod egal în trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
CăpșuniCăpșuni
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
5
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigăi, apoi se scoate din tigăi și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Pentru a face umplutura: bateți frișca, 2 linguri de zahăr și 1/2 linguriță de vanilie la înălțime până la rigidizare. Umpleți fiecare strat cu 1/3 din frisca și 3/4 cană de căpșuni feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
VanilieVanilie
ZahărZahăr
7
Pentru a face glazura: bateți margarina, crema de brânză, zahărul cofetarilor și vanilia până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MargarinăMargarină
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
8
Se întinde pe părțile laterale ale tortului și se țese o margine de glazură în jurul vârfului tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Întindeți frisca rămasă pe blatul tortului. Se acoperă cu căpșuni sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista