Coaste scurte fierte cu cartofi și mere "stil Risotto"

Coaste scurte fierte cu cartofi și mere
Coaste scurte fierte cu cartofi și mere "Risotto Style" ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1242 calorii, 37g de proteine, și 99G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de dafin, cartofi Yukon gold, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Coaste scurte fierte cu cartofi și mere " stil Risotto, Coaste Scurte Fierte În Stil Barbeque, și Coaste scurte de vită în stil Flanken fiert Chile și portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă coastele scurte și se pun într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară cu 1/2 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-o oală grea, mare, rezistentă la cuptor, la foc moderat, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline până la fumat. Lucrând în 2 loturi (ștergeți tigaia curată și adăugați 1/4 cană de ulei rămas între loturi), căutați coastele, rotind cu clești, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
TigaieTigaie
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
5
Transferați coastele într-un castron mare. Nu curățați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
6
Adăugați ceapa, usturoiul, morcovii, țelina și merele în oală. La foc moderat, se fierbe până când legumele și merele încep să se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
MărMăr
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
7
Adăugați vinul și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați Roșia pur și puiul de pui, apoi întoarceți coastele, împreună cu orice sucuri acumulate, în oală. Asigurați-vă că coastele sunt complet acoperite cu lichid; adăugați apă sau stoc suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
TomateTomate
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
9
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare și piper și se amestecă frunzele de dafin. Acoperiți oala, transferați-o în cuptor și fierbeți coastele timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PiperPiper
CoasteCoaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
10
Descoperiți coastele și continuați să fierbeți până când carnea este fragedă și începe să cadă de pe os, aproximativ 45 de minute. Scoateți ușor coastele din oală și transferați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
11
Când coastele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, tăiați orice exces de grăsime și, dacă doriți, îndepărtați carnea din oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
12
Se toarnă lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine într-o oală mare curată, apăsând pe orice solide. Aruncați solidele și îndepărtați orice grăsime din lichidul de fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
13
Puneți lichidul de fierbere la foc mare, acoperiți și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți, neacoperit, până se reduce ușor, aproximativ 20 de minute. Întoarceți coastele, împreună cu orice sucuri acumulate, în oală și fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute. Faceți înainte: coastele scurte pot fi preparate înainte și refrigerate, în lichidul de fierbere, până la 2 zile. Reîncălziți coastele scurte în lichidul lor de fierbere într-o oală mare și grea, la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
1
Tapetați o foaie de copt cu 2 straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Într-o cratiță medie la foc mare, aduceți apa sărată la fierbere (folosiți aproximativ 1 lingură de sare pentru fiecare 4 litri de apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați cartofii și merele și fierbeți, neacoperite, până când abia încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MărMăr
4
Scurgeți cartofii și merele și transferați-le pe foaia de copt tapetată cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, încălziți 1 lingură de unt până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se adauga ceapa si usturoiul si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
8
Adăugați cartofii, merele și bulionul de pui și fierbeți, amestecând continuu, până când lichidul este absorbit și amestecul este cremos și ușor îngroșat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
CartofiCartofi
MărMăr
9
Scoateți oala de pe foc și amestecați brânza, lingura rămasă de unt și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
10
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1
Împărțiți merele și cartofii în 6 farfurii. Aranjați 1 coastă scurtă pe fiecare farfurie, apoi stropiți cu lichid de fiert și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MărMăr

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită pot fi împerecheate cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista