Tort Cu Cremă

Tort Cu Cremă
Reteta crema Pound tort se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți zahăr, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie, Tort de brânză cremă cu frișcă de miere, și Tort de smântână cu căpșuni și smântână.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți ouăle la viteză mare timp de 5 minute sau până la galben pal. Bateți treptat zahărul și vanilia, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă la aluat alternativ cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Se toarnă într-un 10-in uns. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se coace la 350 de minute pentru 60-70 de minute sau pana se fac testele de prajitura. Se răcește timp de 15 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Pound Cake funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista