Tomatillo - Poblano Guacamole
Tomatillo-Poblano Guacamole ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Poblano Prăjit Și Guacamol Tomatillo, Guacamole Taquero (Tomatillo Guacamole), și Salsa Tomatillo-Poblano Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți poblano pe o foaie de copt și fierbeți cât mai aproape de sursa de căldură, rotind o dată, până se carbonizează peste tot, aproximativ 4 minute.
Transferați poblano într-un castron mic, acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea 5 minute. Frecați pielea de pe chile cu un prosop de hârtie și aruncați tulpina și semințele.
Tăiați poblano în zaruri de 1/4 inch.
Transferați toate, cu excepția a 1 lingură, într-un castron mediu.
Într-o tigaie metalică, fierbeți tomatillos, rotind o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Transferați tomatillos într-un robot de bucătărie și piure.
Adăugați piureul de tomatillo în poblano tăiat cubulețe împreună cu ceapa, usturoiul, coriandrul tocat, sucul de lămâie și jumătate din avocado; se pasează bine cu o furculiță.
Adăugați avocado rămas și amestecați ușor. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați guacamolul într-un bol de servire și acoperiți cu 1 lingură rezervată de poblano tăiat cubulețe și frunzele de coriandru.
Serviți imediat cu chipsuri de tortilla coapte.