Tom Yum Creveți La Grătar
Tom Yum creveți la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 224 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, suc de lime, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul de palmier, puteți urma acest fel principal cu Halloween Taie Cookie-Urile De Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Frigarui de creveti Curry la gratar cu ceapa la gratar si sos de ardei rosu, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați iarba de lămâie, usturoiul, galangalul, chili-ul, coriandrul, sucul și coaja de lămâie, ceapa verde, pasta de creveți, sosul de pește, uleiul și zahărul de palmier într-un procesor și proces foor.
Marinati crevetii in pasta cel putin 10 minute.
Grătiți până la fiert, aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.