Toffee Espresso Picătură Cookie-Uri
Toffee Espresso Picătură cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 102 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați espresso instant, praf de copt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 344 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Caramele Picătură Cookie-Uri, Espresso Toffee Shortbread, și Espresso Toffee Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile superioare și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, sarea și espresso; pus deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, unt de smântână, zahăr brun și zahăr până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în ou.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați la viteză mică combinate uniform. se amestecă în bucăți de caramel. Aruncați aluatul cu lingura rotunjită pe foile de copt pregătite.
Coaceți până când prăjiturile abia încep să devină aurii la margini, 14 până la 18 minute. Se lasă să se răcească ușor și se servește.