Tocană Irlandeză

Tocană Irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană irlandeză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 66g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1284 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Tocană Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare cu fund greu, gătiți ceapa în ulei și unt, la foc mediu-mare până când sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați cimbru uscat și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru UscatCimbru Uscat
4
Adăugați mielul și rumeniți la foc mare pentru a sigila sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
5
Adăugați morcovi și orz de perle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz De PerleOrz De Perle
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Se toarnă bulionul de pui, astfel încât să acopere aproape carnea și legumele. Condimentează cu sare și piper și adaugă garni de buchet. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore, având grijă să nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Buchet GarniBuchet Garni
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Așezați cartofii deasupra tocăniței, acoperiți și gătiți timp de 30 de minute până când carnea cade frumos de pe oase și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
TocanăTocană
8
Serviți tocană în boluri mari de supă plată și stropiți untul de plante peste cartofi sau garnisiți cu pătrunjel și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Preîncălziți vasul.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Combinați ingredientele într-o cratiță mare cu fund greu și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute. Apoi lăsați-l să se răcească și degresați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați pătrunjel, arpagic și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate96
Revista