Tocană de vită toscană la cuptor lent

Tocană de vită toscană la cuptor lent
Dacă aveți aproximativ 8 ore și 15 minute de petrecut în bucătărie, Slow Cooker Tuscan Beef Stew ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 449 de calorii, 28 g de proteine și 24 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,66 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. 57 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați vin visiniu, morcovi, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ tocană de carne de vită la gătirea lentă, tocană de vită la gătirea lentă și tocană de carne de vită la gătirea lentă.

Instrucțiuni

1
Amestecați supa, bulionul, vinul, condimentele italiene, pudra de usturoi, roșiile, morcovii și carnea de vită într-un aragaz lent de 3 1/2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe AmbalajLinguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
Frunze De Salata Verde Si Rosii Felii, OptionalFrunze De Salata Verde Si Rosii Felii, Optional
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
1 Kilogram De Mazăre Galbenă Uscată1 Kilogram De Mazăre Galbenă Uscată
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Acoperiți și gătiți la LOW timp de 8 până la 9 ore* sau până când carnea de vită este fragedă la furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Se amestecă fasolea. Dați căldura la MARE. Gatiti 10 minute sau pana cand amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole

Echipamente

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Vinul Syrah Happy Face cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Happy Face Syrah Vin
Happy Face Syrah Vin
Marele lovitor al lumii Rhone, Pe nas o veche aromă pământoasă-erbacee. Boysenberry strălucitor, fructe de mure în față, urmate de un finisaj minunat de prune și caise! Piperul, cuișoarele și o notă de rozmarin sunt factori care contribuie la complexitatea acestui vin, completată cu corpul său mediu și culoarea profundă frumoasă. Se asortează excelent cu o gamă largă de grătar! Tri-tip, carne roșie și preferatul meu un burger cu brânză albastră.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista