Tocană De Vită La Cuptor De Modă Veche
Tocanita de vită la cuptor de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 357 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de făină, frunze de dafin, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Tocană De Vită La Cuptor De Modă Veche, Tocană De Vită De Modă Veche, și Tocană De Vită De Modă Veche.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. în cuptorul olandez de 5 litri sau vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), se aruncă carnea de vită cu făină.
Adăugați legume congelate.
Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase.
Se toarnă peste carne de vită și legume; se amestecă ușor până se amestecă.
Capac; coaceți 3 ore 30 minute până la 4 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Îndepărtați frunzele de dafin înainte de servire.