Tocană de pui cu lămâie și rozmarin

Tocană de pui cu lămâie și rozmarin
Friptura de pui cu lămâie și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 865 calorii, 46G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de făină, rozmarin, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Rozmarin tocană de pui cu legume, Aragaz lent tocană de legume de pui cu rozmarin, cimbru și salvie, și Pui De Lămâie Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Condimentează puiul generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-un cuptor olandez (diametru de 12 inci) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Așezați jumătate din bucățile de pui cu pielea în jos în tigaie. Gatiti puiul, pana se rumenesc pe ambele parti, intorcand o data, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Transferați pe o farfurie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Reduceți focul la mediu, adăugați morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
7
Adăugați rozmarinul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
8
Adăugați sucul de lămâie și răzuiți orice bucăți rumenite care se agață de tigaie cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați bulionul, ceapa, coaja de lămâie și 1 linguriță de sare și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
10
Întoarceți pielea de pui până la oală, având grijă ca pielea să fie chiar peste suprafața lichidului, apoi puneți tocanul în cuptor. Gatiti, neacoperit, pana cand puiul este fiert, fraged si usor glazurat si maro, aproximativ 40 de minute. Ungeți puiul ocazional în ultimele 20 de minute de gătit. Între timp, folosiți o furculiță pentru a lucra restul de 2 linguri de unt în cele 2 linguri de făină pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Scoateți tocanul din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Scoateți și aruncați rozmarinul și aranjați toate legumele și puiul (rezervând sucurile în tigaie) într-un vas/castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Gât De PuiGât De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Puneți cuptorul olandez la foc mediu și bateți amestecul de unt/făină în sucuri până se dizolvă. Se aduce la fierbere și se fierbe până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Se toarnă sosul peste pui și se servește imediat peste tăiței cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista