Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pește de vară cu rouille. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $5.67 pe portie. O porție conține 837 calorii, 37g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ceapă, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bouillabaisse De Vară Cu Rouille Fumurie, Supă de pește cu pâine și Rouille, și Supă De Pește De Legume Cu Rouille.
Instrucțiuni
1
Răsuciți capetele de creveți, apoi îndepărtați picioarele și cojile, dar lăsați cozile intacte. Devein fiecare creveți. Prăjiți cojile în 1 lingură de ulei timp de 5 minute, până când Roz închis și auriu în plasturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingura Marsala Uscata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se adaugă vinul, se fierbe cu două treimi, apoi se toarnă în stoc. Se strecoară într-un ulcior, aruncând cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Încălziți restul de ulei într-o tigaie adâncă sau caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați feniculul, ceapa și usturoiul, condimentați, apoi acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute până se înmoaie. Între timp, curățați cartoful și tăiați-l în bucăți de 2 cm. Puneți într-o tigaie cu apă rece, aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Cojiți o fâșie de coajă din portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
7
Puneți coaja, anasonul stelat, Golful și lingura harissa în tigaie. Se prăjesc ușor, neacoperit, timp de 5-10 minute, până când legumele sunt moi, dulci și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, Tocat
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Harissa
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Amestecați Roșia pură, gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați roșiile și bulionul. Se fierbe timp de 10 minute până când sosul se îngroașă ușor. Condimentează după gust. Sosul poate fi făcut înainte, apoi reîncălzit mai târziu în cursul zilei. Între timp, frecați midiile sau scoicile și îndepărtați orice barbă stringentă. Orice care sunt deschise ar trebui să fie lovit brusc pe blatul de lucru dacă nu se închid după câteva secunde, aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
9
Reîncălziți sosul dacă este necesar, apoi amestecați cartoful, bucățile de pește și creveții foarte ușor în tocană. Aduceți înapoi la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți ușor timp de 3 minute. Împrăștiați midiile sau scoicile peste tocană, apoi acoperiți și gătiți încă 2 minute sau până când cojile s-au deschis larg. Aruncați toate cele care rămân închise. Bucățile de pește ar trebui să se descuameze ușor, iar creveții să fie roz. Împrăștiați cu frunzele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
Cutie De Spaghete Uscate
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Lingura Marsala Uscata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Tocană
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Pentru a face rouille rapidă, amestecați restul de harissa prin maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Harissa
11
Serviți tocanita în boluri, acoperite cu linguri de rouille, care se vor topi în sos și o vor îmbogăți. Pregătiți niște pâine bună, deoarece veți dori cu siguranță să ștergeți sucurile.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.