Tocană de miel condimentată cu caise

Tocană de miel condimentată cu caise
Tocanita de miel condimentată cu caise este un fel principal care servește 5. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 499 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de miel, ienibahar măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de miel cu migdale și caise, Tocană De Miel Chez Panisse Cu Caise Uscate, și Tocană De Miel Condimentată Etiopiană.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, mielul brun în unt în loturi. Cu o lingură cu fante, transferați la un 3-qt. aragaz lent. În aceeași tigaie, călește ceapa în picături până se înmoaie. Se amestecă caisele, sucul de portocale, bulionul și condimentele; se toarnă peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Se servește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
4
Presărați caise tocate, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Mollydooker Gigglepot Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Mollydrooker Gigglepot Cabernet Sauvignon
Mollydrooker Gigglepot Cabernet Sauvignon
Acest Cabernet elegant prezintă arome și arome concentrate frumoase, cu o structură rafinată care vă va rămâne în gură și vă va încânta.Gigglepotul de pe etichetă este fiica lui Sarah și Sparky, Holly, care nu s-a putut opri din râs despre cum arăta cu acești ochelari negri nebuni!Strugurii au fost cultivați pe podgoria Belladarren Din Langhorne Creek și Prime vineyard din McLaren Vale. Perechi cu carne de vânat, coaste de rezervă BBQ, brânză albastră și friptură de miel.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate26
Revista