Tocană De Arahide Din Africa De Vest

Tocană De Arahide Din Africa De Vest
Tocană de arahide din Africa de Vest necesită aproximativ 1 oră și 14 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 13 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 163 calorii. Funcționează bine ca o supă foarte accesibilă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ghimbir îmbuteliat, unt de arahide cremos, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Arahide Din Africa De Vest, Tocană De Pui Cu Arahide Din Africa De Vest, și Tocană De Legume Și Arahide Din Africa De Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare; înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras; se acoperă cu spray de gătit. Saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă cartoful dulce și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți și aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, acoperit, 40 de minute, amestecând ocazional. Supă de lingură în boluri individuale; se presară cu arahide tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin ai putea încerca este Radley & Finch Profs Pinotage. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateExpert
Gata În1 h, 14 m.
Porții13
Scor De Sănătate33
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista