Tiramisu Eggnog Fleac

Tiramisu Eggnog Fleac
Rețeta Tiramisu Eggnog fleac ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 581 calorii, 8g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți extract de vanillan, coniac, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Eggnog Tiramisu Fleac, Tiramisu Fleac, și Strawberry Tiramisu Fleac.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 1/3 căni de zahăr, 1/4 cană de apă, 1/4 cană de rom, 3 linguri de coniac, gălbenușuri și nucșoară într-un castron metalic. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Bateti constant pana cand amestecul se ingroasa si candy termometru introdus in amestec registre 140 F timp de 3 minute, aproximativ 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
BatetiBateti
3
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți mascarpone, 1 recipient la un moment dat, în cremă caldă până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Folosind mixerul electric, bateți frișca, vanilia, 1 lingură de coniac și 1 linguriță de rom într-un castron mare până când smântâna ține vârfurile. Îndoiți amestecul de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
MascarponeMascarpone
VanilieVanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Aduceți 1 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați 2 linguri de zahăr și pudră de espresso; se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
ZahărZahăr
9
Se amestecă în lichior. Scufundați 1 biscuit în amestec de espresso, întorcându-l pentru a acoperi de două ori; agitați excesul de lichid înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
BiscuițiBiscuiți
LichiorLichior
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați biscuitul înmuiat, partea cu zahăr orientată spre exterior, în jurul părții inferioare a vasului fleac de 14 căni, apăsând pe partea laterală a vasului (biscuitul se poate rupe). Repetați cu suficienți biscuiți pentru a ocoli părțile inferioare ale vasului o dată. Înmuiați mai mulți biscuiți și aranjați pe fundul vasului pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
11
Lingura 2 cani amestec mascarpone peste biscuiți; răspândit pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
BiscuițiBiscuiți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Presărați 1/4 cană de ciocolată măcinată, făcând ciocolata vizibilă pe părțile laterale ale vasului. Repetați cu mai mulți biscuiți înmuiați în amestec de espresso, amestec de mascarpone și ciocolată măcinată în încă 2 straturi fiecare. Acoperiți cu încă 1 strat de biscuiți înmuiați și suficient amestec de mascarpone pentru a ajunge la vârful vasului fleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
CiocolataCiocolata
BiscuițiBiscuiți
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
13
Presărați ciocolata măcinată rămasă, acoperind complet. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
14
Apăsați ușor capătul tulpinii celor mai mari frunze de ciocolată în jurul marginii fleacului. Umpleți centrul cu frunze mai mici. (Se poate face 8 ore înainte; chill.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
15
* Disponibil pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista