Rețeta Tiramisu Eggnog fleac ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 581 calorii, 8g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți extract de vanillan, coniac, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Eggnog Tiramisu Fleac, Tiramisu Fleac, și Strawberry Tiramisu Fleac.
Instrucțiuni
1
Bateți 1 1/3 căni de zahăr, 1/4 cană de apă, 1/4 cană de rom, 3 linguri de coniac, gălbenușuri și nucșoară într-un castron metalic. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Nucșoară
Zahăr
Apă
Gălbenuș De Ou
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Bateti constant pana cand amestecul se ingroasa si candy termometru introdus in amestec registre 140 F timp de 3 minute, aproximativ 5 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Bateti
3
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți mascarpone, 1 recipient la un moment dat, în cremă caldă până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Folosind mixerul electric, bateți frișca, vanilia, 1 lingură de coniac și 1 linguriță de rom într-un castron mare până când smântâna ține vârfurile. Îndoiți amestecul de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Mascarpone
Vanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Aduceți 1 cană de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Adăugați 2 linguri de zahăr și pudră de espresso; se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr
9
Se amestecă în lichior. Scufundați 1 biscuit în amestec de espresso, întorcându-l pentru a acoperi de două ori; agitați excesul de lichid înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Biscuiți
Lichior
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați biscuitul înmuiat, partea cu zahăr orientată spre exterior, în jurul părții inferioare a vasului fleac de 14 căni, apăsând pe partea laterală a vasului (biscuitul se poate rupe). Repetați cu suficienți biscuiți pentru a ocoli părțile inferioare ale vasului o dată. Înmuiați mai mulți biscuiți și aranjați pe fundul vasului pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
11
Lingura 2 cani amestec mascarpone peste biscuiți; răspândit pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Biscuiți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Presărați 1/4 cană de ciocolată măcinată, făcând ciocolata vizibilă pe părțile laterale ale vasului. Repetați cu mai mulți biscuiți înmuiați în amestec de espresso, amestec de mascarpone și ciocolată măcinată în încă 2 straturi fiecare. Acoperiți cu încă 1 strat de biscuiți înmuiați și suficient amestec de mascarpone pentru a ajunge la vârful vasului fleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Ciocolata
Biscuiți
1 Cană Alune Măcinate Fin
13
Presărați ciocolata măcinată rămasă, acoperind complet. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
14
Apăsați ușor capătul tulpinii celor mai mari frunze de ciocolată în jurul marginii fleacului. Umpleți centrul cu frunze mai mici. (Se poate face 8 ore înainte; chill.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
15
* Disponibil pe piețele italiene, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.