Tilapia Chiliană

Tilapia Chiliană
Tilapia chiliană necesită aproximativ 29 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 50 de calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă vidaliană, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 47%. Rețete similare includ Tilapia Chiliană, Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), și Chilian Empanadas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți uleiul de măsline pe fundul unei caserole puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Întindeți ceapa feliată în fundul vasului.Sare și piperează fileurile de tilapia uniform.Aranjați peștele deasupra cepei în farfurie.Distribuiți uniform sucul de lămâie între tilapia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TilapiaTilapia
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Coaceți în cuptorul fierbinte aproximativ 15 minute sau când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În29 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Revista