Tigaie Pentru Micul Dejun Sudic

Tigaie Pentru Micul Dejun Sudic
Micul dejun din sud ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,79 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 524 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Dacă aveți piper, ouă, hominy și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete De Tigaie Din Sud, Pâine De Porumb Din Tigaie Sudică, și Pâine De Porumb Din Tigaie Sudică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți slănina până aproape crocantă; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa; continuați să gătiți până când slănina este crocantă și ceapa este fragedă. Se amestecă hominy, ouă și piper. Gatiti si amestecati pana cand ouale sunt complet setate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista