Teriyaki Vânat

Teriyaki Vânat
Teriyaki Venison ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 617 calorii, 28G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Un amestec de sos teriyaki, făină, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, și Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vânat într-un castron mare. Se acoperă cu sosul teriyaki și se presară cu usturoi. Marinați cel puțin 4 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
VânatVânat
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cerneti impreuna faina si condimentele Creole. Dragați vânatul în amestecul de făină pentru a acoperi. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente CreoleCondimente Creole
MarinadaMarinada
VânatVânat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti carnea de vanat 15 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista