Teriyaki Kabobs

Teriyaki Kabobs
Teriyaki Kabobs este o rețetă japoneză care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 334 calorii. Pentru 2,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, zahăr brun, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Teriyaki Kabobs, Teriyaki Pește Kabobs, și Teriyaki Carne De Porc Kabobs.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați sosul de soia, uleiul, zahărul brun, usturoiul, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă jumătate din marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 4-8 ore, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți și aruncați marinada. Alternați carnea, ciupercile, ardeiul verde, ceapa și roșiile pe frigarui din lemn metalic sau îmbibat. Grătiți, neacoperit, la foc mediu timp de 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Ungeți cu marinată rezervată. Continuați răsucirea și ungerea timp de 8-10 minute până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Serviți carne și legume peste orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista