Teriyaki Burgers
Burgeri Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 466 calorii, 26g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulionul de carne de vită condensat campbell ' s, zahăr brun, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Teriyaki Burgers, Teriyaki Burgers, și Teriyaki Burgers.
Instrucțiuni
Formați carnea de vită în burgeri de 6 (1/2 inci grosime).
Gatiti burgerii intr-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Se amestecă bulionul, sosul de soia, zahărul brun și ghimbirul în tigaie și se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute pentru o coacere medie sau dorită.
Serviți burgerii și sosul pe chifle.