Terină de fructe cu sos de zmeură
Terina de fructe cu sos de zmeură este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 255 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piersici, gelatină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Terină de rubarbă cu sos de zmeură, Terină De Zmeură-Pepene Verde Cu Sos De Afine, și Terină Înghețată De Zmeură-Ciocolată.
Instrucțiuni
Gatiti 1 1/2 cani de apa rece si zahar intr-o cratita la foc mediu, amestecand des, pana se topeste zaharul.
Presărați gelatina peste 1/2 cană de apă rece rămasă într-un castron mare; se amestecă și se lasă să stea 1 minut. Se amestecă amestecul de zahăr fierbinte până se dizolvă. Se amestecă lichiorul de zmeură.
Se toarnă un strat gros de 1/2 inch de amestec de gelatină într-un loafpan de 8 x 4 inci; Se răcește 30 de minute.
Puneți zmeură, afine și felii de piersici peste gelatină, turnând gelatina rămasă deasupra fiecărui strat de fructe. Agitați ușor tigaia, permițând gelatinei să curgă în crăpături. Acoperiți și răciți 8 ore. Desfaceți pe un vas de servit. Feliați și serviți cu sos de zmeură.