Tata sacadat marinata
Marinada sacadată a tatălui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de marinată. O porție conține 140 de calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, pudră de ceapă, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, Miel Sacadat, și Vânat Sacadat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de soia, sosul Worcestershire, fumul lichid și sosul de ardei iute într-un castron. Se condimentează cu praf de usturoi, praf de ceapă, piper și zahăr; se amestecă până se amestecă.
Pentru utilizare, aruncați o jumătate de kilogram de carne feliată subțire cu marinada până când este bine acoperită.
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă și stoarceți aerul. Marinați la frigider timp de 48 de ore, amestecând de două ori.
Scoateți carnea din marinată și aruncați excesul de marinată. Pregătiți sacadat conform instrucțiunilor producătorului fumătorului sau deshidratatorului.